дієтичне

Смажений сир

Зображення користувача admin.
Смажений сир
Смажений сир
Українська

Сир твердий «Російський класичний» наріжте товстою соломкою.
Збийте яйця виделкою в окремій посудині. Борошно та сухарі висипте також у 2 окремі тарілки так, щоб було зручно обвалювати у них шматочки сиру.
Сир обваляйте по черзі у борошні, яйцях та панірувальних сухарях.
Викладіть сир на сильно розігріту пательню з великою кількістю рослинної олії та обсмажуйте по 1,5 хв. з кожної сторони.
Ніжний розплавлений сир, загорнутий у тонку хрустку просмажену скоринку, просто тане у роті, тож неодмінно вразить будь-кого.

Маффіни з журавлиною та вівсяними пластівцями

Зображення користувача admin.
Маффіни з журавлиною
Маффіни з журавлиною
Українська

Просіяти обидва види борошна разом з розпушувачем у глибоку миску, додати пластівці та журавлину.

В окремому посуді розтерти яйця з цукром, олією та молоком, порціями, помішуючи, додавати суміш з борошна та розпушувача. Добре перемішати.

У форми для випікання маффінів викласти пергаментні формочки та наповнити їх на 3/4 тістом. Випікати маффіни 15-20 хв.у духовці, розігрітій до 180°С.

Маффіни відмінно смакують з виноградним соком.